تبلیغات
تیم مطالعاتی پژوهشی فرزندان چمران - سس مایونز سنتی

سس مایونز سنتی



مزاج این سس معتدل است و لاغر کننده...
مواد لازم
ارده : یک قاشق غذاخوری
سیر : یک حبه
نخود پخته : شش قاشق غذاخوری
روغن زیتون : یک لیوان
نمک : یک قاشق چای خوری
فلفل قرمز : یک دوم قاشق چای خوری
آب لیموترش تازه : یک دوم لیوان
 
روش تهیه تمام مواد را در مخلوط کن کاملا مخلوط کنید تا سس یکنواختی بدست آید. در صورت رقیق شدن یک قاشق غذاخوری نخود پخته را به آن اضافه کنید و مجددا آن را مخلوط نمایید تا غلطت مناسبی پیدا کند. این سس بسیار خوشمزه بوده و پایه سسهای دیگر به شمار می آید. از این سس می‌توان برای تهیه الویه و سایر سالادها استفاده کرد.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی




موضوع: تغذیه و رژیم درمانی،
برچسب ها: آشپزی، سس، لاغری،
[ پنجشنبه 15 بهمن 1394 ] [ 11:57 ب.ظ ] [ درویش ]