تبلیغات
تیم مطالعاتی پژوهشی فرزندان چمران - شعله زرد

شعله زرد



مزاج  :    گرم و تر

مواد لازم            

برنج نیم کوب : یک پیمانه

خلال بادام : یک دوم پیمانه

خلال پسته : به میزان لازم

گلاب : یک چهارم پیمانه

شکر قهوه ای : دو پیمانه

پودر هل : به میزان لازم

پودر دارچین : به میزان لازم

زعفران آب شده : به میزان لازم

روغن : یک قاشق غذاخوری

 

روش تهیه    

برنج را از شب قبل خیس کرده سپس با مقدار آب لازم به مدت 2 ساعت می پزیم. زمانی که برنج کاملاً پخته شد شکر را به همراه خلال بادام به آن اضافه می کنیم. پس از 30 دقیقه شکر کمی آب می اندازد زمانی که غلظت و شیرینی شکر با برنج مشخص شد، زعفران و روغن را اضافه می کنیم. وقتی برنج کاملاً لعاب داد، گلاب یا هل را اضافه کرده و شعله گاز را خاموش می کنیم و درب ظرف را می گذاریم.





موضوع: تغذیه و رژیم درمانی،
برچسب ها: شعله زرد، نذری،
[ شنبه 22 اسفند 1394 ] [ 03:58 ب.ظ ] [ درویش ]